Luke bb, Visoko
info@instruktorica.ba
+387 61/826-933

PROGRAM OBUKE

PROGRAM OBUKE

Napomena: Ovo je kompletan program obuke predviđen pravilnikom o osposobljavanju za vozača motornih vozila. Program obuhvata:

  • POZNAVANJE PROPISA O SIGURNOSTI SAOBRAĆAJA „TESTOVI“ = 28 ŠKOLSKIH SATI
  • PROGRAM PRVE POMOĆI OSOBAMA POVRIJEĐENIM U SAOBRAĆAJU = 9 ŠKOLSKIH SATI
  • UPRAVLJANJE MOTORNIM VOZILOM = 35 ŠKOLSKIH SATI. (TRAJANJE I OBIM OBUKE ZAVISI OD KATEGORIJE ZA KOJU SE POLAŽE VOZAČKI ISPIT) DETALJNIJE POGLEDAJTE NA KLIKNI OVDJE

SPECIJALNA PONUDA POKLON BON 100 KM ZA 18 - ti ROĐENDAN

MNOGO JE ONIH KOJIMA JE POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA POSLJEDNJA VOŽNJA NAKON KOJE IZ HILJADU I JEDNOG RAZLOGA VIŠE NE VOZE. CILJ OVOG PROGRAMA JE OBNOVA ZNANJA I OSPOSOBLJAVANJE ZA SAMOSTALNU VOŽNJU. REFRESH PROGRAM TRAJE 6 ŠKOLSKIH SATI. ZA TO VRIJEME VAŠ INSTRUKTOR ĆE IZVRŠITI PROCJENU VAŠEG ZNANJA, A ZATIM SA VAMA PROĆI UBRZANI PROGRAM SAVLADAVANJA TEHNIKE VOŽNJE, NAKON KOJEG SU POLAZNICI SPREMNI ZA SAMOSTALNU VOŽNJU. VOZAČKA IZ VITRINE


REFRESH PROGRAM U TRAJANJU OD 6 SATI PO JEDINSTVENOJ CIJENI OD 80,00 KM

  • SARAJEVO - 4 školsa sata po cijeni od 60,00 KM
  • ZENICA - 3 školsa sata po cijeni od 45,00 KM

OVAJ PROGRAM JE PRILAGOĐEN KANDIDATIMA KOJI IMAJU VOZAČKU DOZVOLU, ALI I STRAH OD VELIKIH GRADOVA. U PROGRAM SU UKLJUČENI VOŽNJA AUTOPUTEM, SNALAŽENJE U SLOŽENIJIM USLOVIMA, VEĆIM RASKRSNICAMA, PRESTROJAVANJE, KRETANJE PUTEM SA VEĆIM BROJEM SAOBRAĆAJNIH TRAKA, PRETICANJE, KRUŽNI TOK, KAO I VAŠE POSEBNE TAČKE INTERESA – ODLAZAK DO MJESTA RADA, DO FAKULTETA I SL.

OVAJ PROGRAM JE ODLIČAN NAČIN DA IZGUBITE EPITET „LJETNOG VOZAČA“. ZIME SU SVE DUŽE, A ŽIVOT NE STOJI. POMOĆI ĆEMO VAM DA SAVLADATE STRAH KROZ PROGRAM KOJI JE USMJEREN NA SIGURNOST I NA VAŠE OSPOSOBLJAVANJE KAKO DA KONTROLIŠETE VOZILO DOK VOZITE U NEPOVOLJNIM USLOVIMA.
PROGRAM JE DOSTUPAN OD NOVEMBRA DO MARTA U TRAJANJU OD 4 SATA PO CIJENI OD 60,00 KM