Luke bb, Visoko
info@instruktorica.ba
+387 61/826-933

Riječ instruktora

Instruktor Dženita Suljić

Zadovoljstvo je nekoga naučiti vještini koja mu može napraviti tako veliku životnu promjenu.

Divno je upoznati nove kandidate, koji su svaki za sebe posebni i znam koliko je važno prilagoditi način poučavanja njihovim ličnim potrebama.

Veliki dio posla se svodi na podršku, stvarnje povjerenja i izgradnju samopouzdanja da svako može položiti vozački ispit i postati dobar vozač.

Sretna sam i ponosna na moje kandidate od kojih mnogi već na prvom ispitnom terminu polože vozački ispit.Njihov uspjeh je i moj uspjeh, koji me potiče na još kvalitetniji rad.


Riječ kandidata


Šta su rekli?
alt text
Nemanja Šljivić

Preporučujem svima Autoškolu AS i instruktoricu Dženitu Suljić. Prvi put sam sjeo za volan kada sam krenuo na časove, i iako sam bio pravi početnik, instruktorica Dženita se potrudila da razbijem sav strah, i da me uputi i nauči kako pravilno voziti automobil. Za sve nedoumice i pitanja imat će dobro objašnjenje i potruditi se maksimalno da vas nauči sve što je potrebno da sutra izađete na cestu kao pravi vozač.

alt text
Jasmina Kadrić

Imala sam vozačku dozvolu 8 godina. Ali nikada nisam vozila. Sve dok nisam uzela dodatne časove kod Dženite. Nakon kratkog vremena počela sam da vozim. Divno je bilo steći ono samopouzdanje koje mi je falilo, kao i praktično znanje koje mi je mnogo falilo iako sam davno položila vozački ispit i to u jednoj od najjačih autoškola u Sarajevu. Dakle nije samo dovoljno položiti, treba naučiti voziti! Ako želite biti dobar vozač, lahko je birajte "AS", izaberite Dženitu Suljić.

alt text
Erma Dautović

Najbolja instruktorica. Strpljiva, smirena, detaljna i odgovorna. Preporučujem je svima!

alt text
Berina Begić

Najbolja instruktorice na svijetu položih i krenuh vozati bez problema i bez trunke straha, što je najbitnije sve zahvaljujući tebi. Hvala ti puno ti si žena zmaj!

alt text
Esma Kubat

Kažu kad te neko poduči bilo čemu, pa makar to bilo i jedno slovo, ostajete mu vječiti dužnik. Ovo podučavanje je daleko od jednog slova, ovo je čak i više od cijele abecede. Tokom cijele obuke nisam osjetila ni trunke ogorčenosti ili nečeg lošeg. Jednostavno to je do osobe koja vas podučava. A osoba koja je mene podučavala je jednom riječju nenadmašiva. Instruktorica je divna i ophodi se prema vama kao da ste joj rođena djeca. Vjerujem da nema boljeg instruktora i osobe koja bi učinila sve za vas. Ako želite savršeno iskustvo za obuku vozača morate da je isprobate za Dženitom. Instuktorice draga hvala vam na svakom pređenom metru i savjetu kojeg ste mi dali. Ja sam vam i više od vječitog dužnika.

alt text
Hana Bukva

Hvala Vam na svemu što ste nas naučili i trudili se zbog nas. Puno sam zadovoljna, a vjerujem i kandidati prije mene. Preporučujem svima Autoškolu "AS", i instruktoricu Dženitu Suljić.